BOJLIS HELYEK

A tavon kijelölésre került 4db bojlis állás, ami előre foglalható, az alábbi telefonszámon: +36-30-598-4129

Minimum foglalási idő: 48óra

A helyek, szektorok a következő képen alakulnak:

1. Hely (piros szektor)

Itt a legkeskenyebb a tó. Az itt meghorgászható vízmélysége, 0.5m-től 2m-ig váltakozik.
Remek részeket tudunk itt megpecázni, a szembe parton lévő két nagy nádöblöt, vagy akár a közép tájon lévő régi kerítés oszlopot.
A horgászat kényelmesebbé tételének érdekében, kihelyezésre került egy esőbeálló is.

Pár kép az 1-es pályáról:


2. Hely (zöld szektor)

A 2-es helyen, szintén nagyon sok jó pálya meghorgászható. A hely bal oldalán található egy régi, már nem használt stég , nagyon jó haltartó a környéke. Szintén bal oldalon, egy nagy vadregényes nádöböl terül el, igazi nagy amuros rész. A nyílt víz irányában találunk pár gödröt, ami szintén jó halakat szokott adni, illetve a szembe oldalon is található egy nagyon jó nádas.
A helyhez tartozik egy kialakított tűzrakóhely is.

Pár kép a 2-es pályáról:


3. Hely (sárga szektor)

A 3-as hely előtt található egy árok, ami keresztül húzódik egészen a szembe oldalig. Itt a tó legmélyebb része,  az árok alja eléri a több mint 5m-es mélységet. Itt szintén megtaláljuk a hely jobb oldalán azt a régi stéget, amit a 2-es helyről is, így innen is megtudjuk horgászni az egyik felét, ami remek haltartó helyként funkcionál. Ezzel a hellyel szemben is találunk a túl parton nádas öblöket, amiket szintén érdemes lehet meghorgászni.

Pár kép a 3-as pályáról:


4. Hely (fehér szektor)

A 4-es hely, egy  igazán jó rész, a szembe lévő sarokban található a tó legnagyobb náddal borított öble, ami nagyon sok jó hal otthonául szolgál. A nád előtti rész "csökös", torzsás ez érdekesebbé teszi a horgászatot, de aki kitartó remek halakat foghat. A hely előtt a víz mélysége változó, 1m-től egészen 4m-es víz oszlopig keresgélhetünk.

Pár kép a 4-es pályáról: